Вагітна Емма Робертс зізналася, що заморозила яйцеклітини

29-річна Емма Робертс продемонструвала фігур в пікантному аутфіті. Актриса розповіла, чому так довго приховувала вагітність.

Артистка позувала у дворі свого заміського будинку в Лос-Анджелесі. Голлівудська зірка прикрасила обкладинку американського Cosmopolitan. Автором зйомки стала росіянка Саша Самсонова, яка прославилася тим, що працювала з Кендалл і Кайлі Дженнер.

Емма постала в рожевому кашеміровому костюмі. Вона одягла укорочену майку-поло і міні-спідницю з глибоким вирізом. Наряд підкреслив її кругленький живіт. Стилісти зробили майбутній мамі об’ємну укладку, а візажисти нанесли натуральний макіяж. Завершили образ золоті сережки-кільця.

Племінниця 52-річної Джулії Робертс знаходиться на сьомому місяці вагітності. Батьком дитини є 35-річний бойфренд Емми, актор Гаррет Хедлунд. У пари народиться хлопчик.

Зірка фільму «Аквамарин» зізналася, що пройшла багато випробувань, перш ніж стати мамою. Актриса довгий час була впевнена, що не може мати дітей. Лікарі виявили у Емми ендометріоз – патологію, яка часто призводить до безпліддя. Робертс рекомендували заморозити свої яйцеклітини, щоб в майбутньому використовувати штучне запліднення.

«Я була в шоці, дізнавшись, що можуть виникнути проблеми з вагітністю. Мені здалося це дивним. Я відчувала – щось тут не так», – розповіла Емма.

Голлівудська діва поспілкувалася з іншими жінками, які стикалися з подібною проблемою. Вона дізналася багато нового, а незабаром з’ясувала, що вагітна. «Звучить банально, але коли я перестала на цьому зациклюватися, я завагітніла. Про це дізналися тільки я, коханий і сім’я. Ми переживали, раптом нічого не вийде. Вагітність допомогла мені усвідомити, що краще нічого не загадувати», – розповіла інстадіва.

Актриса намагалася зберегти вагітність потай від журналістів і шанувальників. Але її плани порушила мама. Келлі Каннінгем проговорилася про цікаве положення доньки в Instagram. Робертс образилася на матір.

Емма запевнила, що вагітність протікає нормально. Кінодіва тільки постійно відчуває себе голодною і втомленою.

«Бачити, як моє тіло змінюється зовні і всередині, – дуже незвично. Це дуже зачаровує. Але, з іншого боку, іноді мені здається, що мене хтось викрадає», – цитує Daily Mail слова Емми.

Зірка повідомила, що чекає первістка, в кінці літа. Актриса влаштувала ніжну фотосесію, в якій продемонструвала кругленький живіт.

Читайте також: Брітні Спірс програла суд батькові і залишилася під його опікою

Поділись


Новини партнерів