Кім Кардаш’ян вразила ідеальною фігурою в лимонному боді

40-річна Кім Кардаш’ян позувала під час відпочинку на екзотичному курорті. Американська суперзірка постала в зухвалому вбранні біля Тихого океану.

Учасниця реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян» поділилася барвистими моментами релаксу на Таїті, де відсвяткувала ювілей. Кім викликала ажіотаж в Мережі яскравими кадрами, зробленими на найбільшому острові Французької Полінезії. Секс-бомба вибрала провокаційний аутфіт для пляжної фотосесії.

Визнана красуня позувала у відвертому боді лимонного відтінку. Одяг з коригувальним ефектом підкреслив фігуру в формі пісочного годинника. Популярна брюнетка зробила манікюр в тон наряду і нафарбувала нарощені нігті лаймовим лаком.

Кардаш’ян кокетливо розпустила довге темне волосся. Вона закрила очі напівпрозорими сонцезахисними окулярами. Молода мама зробила помітний макіяж з акцентом на очі.

Дружина репера і колишнього кандидата в президенти США Каньє Веста знялася в вигідних ракурсах. «Зустрінемося тут», – написала вона.

Шанувальники були вражені розкішним виглядом кумира і її відпочинку, який мало кому доступний в пандемію. «Груди ідеальні, стегна – вогонь», «Нереальні вигини!», «Стегна ідеальні», «Така соковита!», «Круто! Шкода, не можу приєднатися», «Красуня! Ти в раю, а для нас кордони закриті», «Не всім доступний такий відпочинок, не знущайся, я в цьому році без моря», «Ех, класно тобі! Не всі заробили мільйони», – висловилися передплатники.

Кім разом з близькими прилетіла на курорт на орендованому літаку. Члени зіркової сім’ї повеселилися на банкеті на честь її 40-річчя і не поспішають повертатися до Лос-Анджелесу.

Читайте також: Кім Кардаш’ян показала архівне фото з Кендалл Дженнер

Поділись


Новини партнерів