Антон Лірник відверто розповів про те, як пережив смерть донечки

44-річний шоумен і письменник відверто розповів про особисту трагедію. Антон Лірник важко пережив смерть доньки Маші.

Артист 15 років тому втратив дочку. Марія померла від раку мозку у віці 8 років. Навіть через багато років чоловік згадує про те, що трапилося з болем і гіркотою. Лірник і його перша дружина Тетяна так болісно переживали втрату, що не змогли врятувати свої відносини. Їх шлюб розпався.

За словами Антона, перші місяці він не хотів ні з ким розмовляти. Артист виїхав до Німеччини, де деякий час вів усамітнений спосіб життя. Антон написав сценарій, в якому герой переживає його історію. Тільки завдяки роботі і творчості чоловік став поступово повертатися до життя.

З тих пір в учасника «Дуету Чехова» народилися ще дві доньки. 11-річна Софія з’явилася в його шлюбі з Валерією Бородіною. Дівчинка залишилася з мамою в Україні. Вони не можуть бачитися часто. Але зоряний тато пильно стежить за нею в соцмережах і регулярно з нею роззмовляє по телефону. Дівчинка часто гостює в новій сім’ї тата.

За словами Антона, Соня росте слухняною і спокійною дитиною. «В сім’ї я тихоня. І ось Сонька така ж спокійна. У неї немає потреби щодня переказувати події свого дня. Тато і так все бачить в Instagram, лайкать, реагує. У мене такі ж відносинами з батьками. Ми рідко телефонуємо один одному. Вони мене рано відпустили», – розповів Лірник в YouTube-шоу Валерії «Між нами».

А ось молодша донька, яку артисту подарувала третя дружина Марина, змусила чоловіка знову випробувати переживання за свою дитину. «До сих пір у мене є моторошний страх за здоров’я дітей. Це можуть зрозуміти тільки жінки», – зауважив він.

Трирічна Марфа росте справжньою непосидою. Вона постійно в русі і нічого не боїться. Навіть на дитячому майданчику малятко вибирає екстремальні розваги. «Я настільки боюся за життя дитини, що стаю божевільним. Марфа дуже рухлива дитина, просто літає по дитячому майданчику. Там м’яке покриття та гірки, але вона залазить на самі верхні точки», – зауважив Антон.

За словами шоумена, він насилу, але все-таки намагається не надто опікати дівчинку. Антон розуміє, що не може страхувати Марфу все життя в цілодобовому режимі. «Став з цим боротися, тобто стою поруч, потім відходжу на крок назад, ще крок, сідаю на лавочку, весь час підхоплююся і знову сідаю. Змушую себе заспокоїтися», – додав резидент Comedy Club.

Читайте також: Настя Каменських показала красуню-маму на фотографії

Поділись


Новини партнерів