Ембер Херд почала отримувати погрози після перемоги в суді над Деппом

34-річна американська актриса потрапила під шквал негативу. Ембер Херд атакували шанувальники 57-річного Джонні Деппа.

Голлівудський актор отримав підтримку фанаток після того, як програв суд у справі про побиття колишньої дружини. Джонні подавав позов про звинувачення в наклепі на британську газету The Sun за статтю, де стверджувалося, що він піднімав руку на Ембер.

Головним свідком у цій справі виступала сама Херд. Тому, коли суддя виніс рішення на користь таблоїду, для актриси це була особиста перемога. Зірка «Аквамена» навіть влаштувала вечірку з нагоди програшу Деппа.

Актор після провалу в суді позбувся контракту з кінокомпанією Warner Bros. Йому відмовили в ролі в продовженні фільму «Фантастичні звірі», але гонорар все ж виплатили. Джонні встиг провести один день на знімальному майданчику. За це зірка «Піратів Карибського моря» отримає 10 мільйонів доларів, передає Daily Mail.

Проте, шанувальники Деппа незадоволені ситуацією, що склалася. Вони вирішили підтримати кумира і влаштували справжню атаку на Ембер. Актриса отримала масу повідомлень з погрозами та образами.

«Ембер Херд – абьюзер! Ти огидна! Сподіваюся, ти згориш в пеклі за все, що ти зробила! Джонні чудовий хлопець!», «Ембер, ти відповіси за це! Хоч би тебе збив автобус!», «Ми чекаємо справедливості для Джонні! Це Херд повинна страждати!» – так виглядають повідомлення, адресовані актрисі в Twitter.

Багато також об’єдналися, щоб домогтися звільнення Ембер з фільму «Аквамен». Фанати Деппа закликали всіх бойкотувати другу частину стрічки на знак протесту проти актриси. Одні готові скласти петицію, інші – завалювати Warner Bros. гнівними листами, повідомляє Daily Mail.

Читайте також: Джонні Депп програв суд у справі про наклеп проти колишньої дружини Ембер Херд

Поділись


Новини партнерів