Вікторія Бекхем зробила з чоловіка посміховисько

45-річний Девід Бекхем образився на дружину, яка поставила його в незручне становище. Сімейна фотосесія, організована 46-річною Вікторією, обернулася для футболіста справжнім конфузом.

Подружжя вирішило підтримати акцію в честь Дня пам’яті полеглих і сфотографувалися зі спеціальними символами на грудях. «Сьогодні ми з гордістю носимо маки», – написала Вікторія.

Бекхеми позували у дворі заміського маєтку в Котсуолдс. Вікторія з’явилася в незвичайному вбранні: вона одягалася в яскраво-оранжевий светр оверсайз і розкльошені джинси. Модний дизайнер розпустила волосся і зробила легкий макіяж.

Але цього разу увага публіки була прикута до її чоловіка. Девід був в білосніжній сорочці, сірому піджаку і коричневих вельветових брюках. Елегантний класичний образ зруйнувала одна деталь – величезні безформні чоботи.

Британців здивував вибір взуття футболіста. Багато з них не упустили можливість потролити його через зовнішній вигляд. «Дзвонив Гуллівер, просив повернути його черевики», «Як кіт у чоботях», «У мого діда такі чоботи кирзові», «Хто додумався одягнути такі чоботи?», «Його черевикам позаздрив би капітан Джек Воробей», – висловилися користувачі.

Сам спортсмен поставився до цього з гумором. Бекхем порівняв себе з персонажем Гастона з казки «Красуня і чудовисько». Однак він був ображений на Вікторію. Дружина не попередила його про фотосесію і попросила вийти у двір. За словами футболіста, він і взув перше, що під руку підвернулося.

«Дружина опублікувала знімок, не запитавши мене, і навіть не обрізала фото, на якому я в цих химерних чоботях, які попалися мені під руку в останній момент», – поскаржився Девід. Спортсмен поклявся, що обов’язково їй це пригадає. «Помста буде солодкою», – пожартував футболіст.

Читайте також: Вікторія Бекхем розлютила британців кошторисом майбутнього весілля свого сина

Поділись


Новини партнерів