Настя Каменських показала ідеальну фігуру в білосніжному бікіні

33-річна Настя Каменських вразила шанувальників. Співачка оголила сексуальну фігуру на курорті.

Виконавиця нагадала публіці про теплі сонячні дні і емоції, які отримала на курорті. Настя поділилася кадром, зробленим під час відпочинку. Поп-діва зняла верхній одяг, залишившись в пікантному купальнику.

Каменських вибрала відверте біле бікіні, яке ефектно підкреслило її засмагу. Трусики з високою лінією талії акцентували увагу на пишних стегнах артистки.

Секс-бомба одягла кілька браслетів і годинник з білим ремінцем. Дружина репера Потапа відмовилася від косметики, обмежившись об’ємною зачіскою. Брюнетка вклала довге кучеряве волосся на одну сторону. Пляжний образ завершив соковитий рожевий манікюр.

«Знайшла в телефоні ще одне фото з літа. Скільки ж спогадів залишилося! Люблю іноді переглядати і згадувати радісні моменти. А ще скоро ми всі будемо підводити підсумки року. Можна переглянути свої записи і зрозуміти, наскільки цікавим і продуктивним був цей рік для мене», – зазначила задоволена собою Настя.

Зірка отримала реакцію фоловерів, на яку розраховувала. Чоловіки захоплено відреагували на її еротичний look. «Найбажаніша!», «Найкраща наша дівчинка», «Чоловік не проти таких кадрів?», «Мрія, а не жінка», «Насолода для чоловічих очей!», «Клас, ти вогонь. Але припини худнути, ти прекрасна!», «Твої стегна зводять з розуму! Розкішні!», « Ти справжня? Як з картинки», «Шикарне тіло, не дарма працювала над ним», – прокоментували вони.

Читайте також: Настя Каменських показала красуню-маму на фотографії

Поділись


Новини партнерів