Енн Гетевей вибачилася перед дітьми-інвалідами після скандалу

37-річна Енн Гетевей зробила публічну заяву. Голлівудська актриса попросила вибачення у людей з обмеженими можливостями.

Зірка фільму «Щоденники принцеси» відреагувала на критику картини Роберта Земекіса «Відьми», де вона виконала одну з головних ролей. Всю знімальну команду засудили за костюми артистів. Енн і її колеги, які зіграли злих відьом, були зображені з деформованими кистями рук, на яких не вистачає пальців.

Гетевей зізналася, що не могла і подумати, що люди почнуть асоціювати це з реальною аномалією – ектродактилія. Кінозірка провела дослідження і дізналася, як важко доводиться дітям з цією хворобою. Актриса запевнила, що робить все можливе, щоб бути сприйнятливою до почуттів і досвіду інших в будь-яких ситуаціях.

«Як людина, яка дійсно вірить в інклюзивність і ненавидить жорстокість, я повинна вибачитися за завданий біль. Я прошу вибачення», – повідомила Енн.

За словами зірки, вона не пов’язувала особливість в кінцівках з костюмом відьми, коли їй показали, як буде виглядати її персонаж. Актриса запевнила: якщо б у неї були уявлення про це, то подібний інцидент ніколи б не стався.

«Особливо я хочу попросити вибачення у дітей з цією особливістю. І у всіх тих, хто любить своїх дітей так само, як і я. Мені дуже шкода, що я підвела вас і ваші родини», – висловилася Гетевей.

Користувачі подякували Енн за таку небайдужу реакцію. Багато з них висловили надію, що люди дізнаються більше про існування ектродактилії і подібна ситуація більше не повториться.

«Енн, все правильно сказала! Я в тобі не розчарувалася», «Спасибі за ваші вибачення, для особливих діток це дуже багато значить», «Ви чудова людина. Рада, що ви відгукнулися», «Нехай цей інцидент стане уроком для нас усіх! А вам велике спасибі», – написали в Мережі.

Читайте також: Енн Гетевей опинилася в центрі скандалу

Поділись


Новини партнерів