Леді Гага вперше прокоментувала розрив заручин

Леді Гага виступила на мітингу в підтримку Джо Байдена в Пенсільванії. Під час бесіди зірка також згадала про свого колишнього коханого Тейлора Кінні (земляка кандидата в президенти). Гага зізналася, що до сих пір відчуває трепетні почуття до нього.

«Я була заручена з людиною з Ланкастера, штат Пенсільванія. Знаю, знаю, не вийшло. Я його так любила, просто не вийшло. Але я все ще люблю свого хлопця з Пенсільванії. Я люблю Джо! Так, Джо – мій новий хлопець з Пенсільванії!» – пожартувала Леді Гага.

Правда, співачка одразу замовкла: «Для мого хлопця, який сьогодні тут: мені шкода, що я сказала про «хлопця з Пенсільванії». Я так сильно тебе люблю, але це правда».

Нагадаємо, в липні 2016 року зірка розлучилася з Тейлором Кінні після п’яти років стосунків, коли вони вже планували весілля. Вони залишилися друзями і, як повідомляли інсайдери, Тейлор був дуже щасливий за свою колишню, коли дізнався про її весілля з Крістіаном Каріною в 2019 році, яке, на жаль, також зірвалося. Зараз Гага зустрічається з виконавчим директором компанії Parker Group Майклом Поланскі.

Читайте також: Леді Гага показала результат вражаючого б’юті-перетворення

Поділись


Новини партнерів