Леді Гага показала результат вражаючого б’юті-перетворення

34-річна співачка і актриса зважилася на екстремальний експеримент. Леді Гага змінила імідж.

Суперзірка любить балувати шанувальників вражаючими експериментами із зовнішністю. Леді Гага не боїться змін і готова до будь-яких авантюр. Жоден вихід у світ для Стефані не обходиться без епатажного образу. Костюмери і стилісти голлівудської діви ретельно продумують її вбрання, аксесуари, макіяж і зачіску.

За період самоізоляції Леді Гага на деякий час залишила б’юті-експерименти. Однак в найближчому майбутньому вона готується тріумфально повернутися до світського життя. Зірка вже почала готуватися до довгоочікуваного виходу в світ. Співачка представила свій новий образ.

гага 2

Джерманотта вкоротила волосся і пофарбувала його у блакитний колір. До нього в тон зірці зробили манікюр на довгих і гострих нігтиках. «Солодких снів Хроматіка», – лаконічно зауважила артистка. Леді Гага згадала свій шостий студійний альбом Chromatica. Актриса фільму Бредлі Купера «Зірка народилася» показала також яскравий макіяж, який доповнив її новий колір волосся. «Просто повсякденний мейк. Сподіваюся, у вас рок-вечір», – додала вона.

У такому вигляді Леді Гага планує відправитися на церемонію MTV Video Music Awards 2020 року, яка відбудеться 30 серпня. Співачка готується представити не тільки новий образ, а й нові композиції. Шанувальники очікують її яскравий дует з Аріаною Гранде. Дівчата записали спільний трек Rain On Me. В рамках заходу вони вперше виконають його наживо.

Гага

Шанувальники давно повинні були звикнути до яскравих перевтілень Стефані. Однак вони щоразу висловлюють своє захоплення і здивування. «Русалка вийшла з моря» «Гаряча ундіна», «Тобі дуже пасує», «Які брови і очі», «Як можна бути такою бездоганною», «Красуня, ти моя любов навік», – написали фоловери Леді Гаги.

Читайте також: Леді Гага позувала перед фотокамерою у крижаній ванній

Поділись


Новини партнерів