Леді Гага позувала перед фотокамерою у крижаній ванній

Епатажна артистка активно готується до 37-ї церемонії вручення нагород MTV Video Music Awards (VMA). 11-разова володарка премії «Греммі» планує постати на сцені у всій красі. Співачка показала, як проходять її будні перед прийдешнім виступом.

Гага позувала оголеною в металевій ванні з льодом. Артистка одягла медичну маску і зухвало подивилася в камеру. Вона зібрала в пучок недавно пофарбоване в блакитний колір волосся. Леді показала руками рокерський знак.

Фанати Гаги в коментарях відзначили, що захоплюються силою волі співачки. «Мені навіть дивитися на це холодно, а ти там розслабляєшся!», «Яка ти крута! У мене аж зуби від холоду звело», «Наша королева готова до повернення», «Відчайдушна красуня», «Начебто холодно, але в той же час так палко», – написали фоловери зірки.

Артистка днями демонструвала фігуру в бікіні. Леді Гага привела себе в порядок після режиму самоізоляції і готова знову сяяти у всій красі.

Зірка позувала в смугастому ретробікіні. Вона присіла на шезлонг і посміхнулася. Співачка витягнула ноги вперед і поклала одну руку на коліно.

Поділись


Новини партнерів