«Цей роман був приречений»: Бред Пітт розірвав стосунки із заміжньою моделлю

«Цей роман був приречений»: Бред Пітт розірвав стосунки із заміжньою моделлю

56-річний американський актор знову вільний. Бред Пітт не захотів продовжувати відносини з 27-річною Ніколь Потуральскі.

Зірка фільму «Одного разу в … Голлівуді» переживає складний період. Актор веде боротьбу з Анджеліною Джолі за опіку над дітьми і не може дозволити собі відволікатися на що-небудь. Навіть якщо це стосується особистого життя.

Так, Бред вирішив розлучитися з Ніколь. Пітт і раніше закоханий в німецьку модель, але не хоче з нею серйозних стосунків.

«Цей роман був приречений з самого початку. Він ніколи не був чимось серйозним. Бред – реаліст. Ніколь живе в Німеччині, а у нього складна сімейна ситуація, в якій він намагається розібратися», – цитує інсайдера Daily Mail.

Потуральскі зараз знаходиться в Берліні. Після новини про розрив з голлівудською зіркою дівчина опублікувала кілька пікантних фото. Ніколь в трикотажному топі позувала на ліжку. Її обличчя і тіло висвітлювали промені сонця.

«Почекай ще трохи …» – багатозначно підписала знімки модель. Деякі фанати вирішили, що це звернення до Бреда, інші ж вважають це хитрим ходом, щоб заінтригувати публіку.

Світ дізнався про роман Пітта і Потуральскі цього літа. У серпні актор відвіз модель в свій французький маєток Шато-Міраваль. Пізніше з’ясувалося, що Ніколь одружена з ресторатором, який дружить з Бредом. Джолі була незадоволена новими відносинами екс-чоловіка. Вона заборонила йому бачитися з дітьми.

Читайте також: Пітт через суд хоче змусити Джолі відпускати дітей до нього на ніч

Поділись


Новини партнерів