Сіара відверто розповіла про схуднення через три місяці після пологів

В кінці липня 35-річна Сіара втретє стала мамою. У співачки і її 31-річного чоловіка Рассела Вілсона народився син, якого назвали Уіном. Через місяць після пологів Сіара повернулася до тренувань і зараз активно розповідає передплатникам про процес свого схуднення.

Днями вона зізналася, що скинула вже близько семи кілограмів (всього зірка планує схуднути на 22 кілограми), і розповіла, скільки ще їй потрібно скинути до досягнення своєї заповітної мети.

Ще 15 кілограмів … І я буду відчувати себе чудово! Любов до процесу і прогресу, – написала Сіара під знімком зі свого 35-го дня народження, який відсвяткувала 25 жовтня.

З днем ​​народження зірку напередодні публічно привітав і її чоловік, гравець в американський футбол Рассел Віллсон. Він поділився серією знімків з коханою і дітьми, а в підписі до нього висловив своє захоплення Сіари.

Моя королева! Ти все, про що тільки може мріяти чоловік, чоловік, коханець, батько, сім’я і діти! Ти була послана мені небесами і змінила моє життя. Ти сама любляча мати для наших трьох дітей. Я вдячний тобі за всю любов, що ти даєш, – написав Рассел, також додавши, що Сіара не тільки прекрасна мати і дружина, але й приголомшлива артистка.

До речі, співачка також любить публічно зізнаватися чоловікові в почуттях на просторах інтернету. Нещодавно вона розповіла, що він зробив її треті пологи по-справжньому особливими. Рассел був присутній поруч з дружиною в пологовому і знімав на камеру процес появи на світ їх сина.

Він поєднував у собі всі функції. У цей день Рассел був оператором, який стежив за тим, щоб камера була встановлена ​​правильно для отримання кращого ракурсу. А ближче до фіналу він власними руками допоміг Уілу з’явитися на світ. Тепер у нас є кілька незабутніх моментів на відео. Це був прекрасний і дуже інтимний процес, сповнений любові. Я дуже вдячна чоловікові за це, – поділилася Сіара.

Читайте також: Сіара, яка набрала 22 кілограми за вагітність, повернулася до тренувань через місяць після пологів

Поділись


Новини партнерів