Сіара, яка набрала 22 кілограми за вагітність, повернулася до тренувань через місяць після пологів

Місяць тому 34-річна Сіара і її 31-річний чоловік Рассел Вілсон втретє стали батьками – у подружжя народився син, якого вони назвали Уіном. За вагітність зірка досить сильно поправилася і вже зараз готова активно почати позбуватися від набраних кілограмів. У своєму Instagram вона розповіла, що завтра збирається приступити до тренувань.

22 кілограми! Наш ігровий план стартує завтра! Не знаю, наскільки це буде легко, враховуючи, що у мене зараз троє дітей. Буду дуже ретельно працювати над цим. Вперед, мамочка! – написала вона.

Шанувальники Сіари висловили впевненість, що повернутися в колишню форму у зірки обов’язково вийде, і закликали її не надто старатися і з любов’ю ставитися до свого тіла.

Фігура співачки завжди викликала захоплення у її шанувальників. Вона не приховувала, що багато займається спортом і правильно харчується, а також не забуває і про водний баланс. Сіара говорила, що щодня випиває близько семи літрів води.

Ви можете тренуватися цілий день, але якщо ви харчуєтеся неправильно і не п’єте достатню кількість води, ви ніколи не побачите ті результати, які хотіли б бачити,
– вважає вона.

Треба сказати, що під час вагітності Сіара була досить активна і продовжувала працювати до переможного. Свій останній кліп на пісню Rooted, в якому вона енергійно танцювала тверк, зірка зняла всього за два місяці до пологів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ciara (@ciara)

Поділись


Новини партнерів