Орландо Блум влаштував незвичайний сюрприз на день народження Кеті Перрі

Орландо Блум влаштував незвичайний сюрприз на день народження Кеті Перрі

Вчора Кеті Перрі виповнилося 36 років. Її наречений, 43-річний Орландо Блум, вирішив привітати кохану незвичайним чином. У неділю актор поділився з шанувальниками в мікроблозі відеозверненням відомого казахстанського репортера Бората Сагдієва – це вигаданий персонаж із серії псевдодокументальних фільмів “Борат” авторства Саші Барона Коена.

Саша Барон Коен одягнув культовий сірий костюм і приклеїв величезні вуса свого знаменитого скандального персонажа, щоб записати веселе послання до дня народження “Кеті Пепсі”.

Він вирішив використати можливість пожартувати над оголеними фотографіями Блума, які потрапили в мережу в 2016 році. На них актор розсікає на серфі біля нудистського пляжу.

Я планував зайнятися вітрильним спортом у Флориді, тому я пошукав в інтернеті “Водні види спорту Орландо”. Але замість цього містер Google видав мені фотографію вашого чоловіка з оголеною “крихіткою”. У нього дуже хороша фотографія! Напевно, приємно бачити Орландо Блума! У тебе буде дуже хороший день народження. Багато крему на торті. Чому б ні? – сказав у відеозверненні Саша Барон Коен.

Твоя мрія збулася, з днем ​​народження, любов моя, – підписав Блум відео.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Orlando Bloom (@orlandobloom)

У відповідь Перрі розмістила в своєму мікроблозі цей же ролик, який вона підписала:

“Боже мій!”

Орландо також поділився кількома фотографіями коханої, яка в серпні вперше стала мамою і народила доньку Дейзі. Знімки були зроблені під час спільної подорожі пари в Єгипет. На одній з фотографій зірки позують на тлі пірамід в Гізі.

Читайте також: Кеті Перрі повернулася до роботи після народження донечки

Поділись


Новини партнерів