Кеті Перрі повернулася до роботи після народження донечки

35-річна Кеті Перрі повернулася до роботи після народження доньки. Поп-діва знову зайняла суддівське крісло на популярному шоу талантів American Idol.

Для співачки донька Дейзі Дав стала первістком, а ось у її коханого Орландо Блума вже є дев’ятирічний син Флінн від шлюбу з Мірандою Керр. Кеті відверто розповідала про вагітність і про відновлення після пологів. Зірка показувала свій неідеальний живіт, але за шість тижнів з моменту пологів вона встигла повернутися в форму.

Разом з Кеті долю учасників шоу в цьому сезоні вирішують Люк Браян і Лайонел Річі. Новоспечена мама відповідально підійшла до своєї першої публічного появи після вагітності, і її стилісти попрацювали на славу. Кеті з’явилася в костюмі з неординарним анімалістичним “коров’ячим” принтом. Вона одягла блузу з широкими рукавами і брюки з плащем.

Таке вбрання вигідно замаскувало можливі недоліки фігури Кеті і відразу ж зробило її абсолютною зіркою випуску. Стилісти уклали волосся співачки акуратними пишними хвилями, вона залишилася вірна і своєму б’юті-образу за частиною макіяжу: яскраві губи і ідеальний тон обличчя дуже пасують коханій Орландо Блума.

Кеті сяяла від щастя, широко посміхаючись: вона явно була рада нарешті вирватися з декрету. Шанувальники зірки прийшли в захват від її яскравого образу. “Виглядаєш приголомшливо”, “Ніби й не народжувала зовсім”, “Суперський принт”, “Кеті, ти просто чудо”, “Ідеальна молода матуся”, – пишуть західні користувачі.

Читайте також: Кеті Перрі показала фігуру через 5 днів після пологів

Поділись


Новини партнерів