Кеті Перрі показала фігуру через 5 днів після пологів

Кетті Перрі

35-річна американська співачка наважилася на чесний кадр. Кеті Перрі показала, як виглядає її тіло після недавніх пологів.

Новоспечена мама в цьому році пропустила музичну церемонію MTV Video Music Awards, яка відбулася в Нью-Йорку. Виконавиця хіта «Roar» поставилася до цього з гумором, показавши свій образ для світського заходу.

Кеті зробила чесне Селфі у ванній, позуючи в спеціальному бра для годуючих матерів і трусиках з високою посадкою. Співачка продемонструвала післяпологове тіло з поки ще округленим животиком. Фото артистка супроводила своїм треком «Harleys In Hawaii», який був номінований на «Кращу операторську роботу».

Зірка також зробила нарочито втомлене обличчя, на якому не було ні грама косметики. «За макіяж і укладку спасибі знемозі», – пожартувала Перрі і подякувала бренду білизни за подарунки.

Співачка народила доньку від актора Орландо Блума. Батьки назвали дівчинку Дейзі. Подруга Кеті зізналася, що артистка «відвоювала» у нареченого право дати дитині таке ім’я. Блум же мріяв назвати дочку Фіоною.

Читайте також: Вагітна Кеті Перрі показала дитячу і одяг майбутньої донечки

Поділись


Новини партнерів