Стало відомо, чому Кейт Бекінсейл розірвала стосунки зі своїм молодим партнером

Минулого тижня стало відомо, що 47-річна Кейт Бекінсейл розлучилася з 23-річним музикантом Гуді Грейсом після дев’яти місяців роману. Тепер в пресі з’явилися перші подробиці розриву зіркової пари. У розмові з виданням People інсайдер уточнив, що Кейт і Гуді закінчили відносини на початку цього місяця, і розповів про справжні причини розриву.

Це розставання не має великого значення для Кейт. Для неї було добре, що Гуді знаходився поруч під час самоізоляції. Грейс ще дуже молодий. У нього пріоритети, відмінні від тих, що є у Кейт. І вона повністю це розуміє, – розповів анонім.

Раніше інше джерело заявило тому ж виданню, що Гуді був для Кейт “ідеальним карантинним бойфрендом”. Відомо, що Бекінсейл вже відтписалася від екс-коханого в інстаграм, а ось він все ще стежить за її життям в соцмережах і не видаляє старі пости, присвячені Кейт.

Нагадаємо, що перші чутки про роман актриси і початківця канадського музиканта з’явилися в розпал карантину через пандемію коронавірусу. Тоді папараці почали помічати пару на романтичних прогулянках неподалік від будинку Кейт в передмісті Лос-Анджелеса, де вони разом і провели самоізоляцію. Пізніше інсайдери повідомили, що насправді роман Кейт і Гуді зав’язався ще на початку 2020-го.

Грейс став не першим бойфрендом Бекінсейл, який був значно молодшим за неї. Раніше вона зустрічалася з 24-річним коміком Меттом Райфом і 26-річним коміком Пітом Девідсоном. До слова, в своїх інтерв’ю актриса неодноразово підкреслювала, що не бачить нічого особливого в стосунках з хлопцями, які годяться їй в сини. Заміжня Кейт була лише одного разу – за режисером Леном Уайзманом. До цього у Бекінсейл був роман з колегою Майклом Шином, від якого вона народила дочку Лілі Мо (зараз дівчині 21 рік).

Читайте також: Кейт Бекінсейл розповіла про особисту трагедію, яку вона пережила багато років тому

Поділись


Новини партнерів