Торі Спеллінг розповіла про булінг на зйомках “Беверлі-Хіллз 90210”: “Називали жабою і витрішкуватою”

47-річна Торі Спеллінг прославилася завдяки популярному в кінці 1990-х молодіжному серіалу “Беверлі-Хіллз 90210”. Однак, судячи з недавнього зізнання зірки, ця неймовірна популярність в ті роки приносила їй більше проблем, ніж радості.

В одному з недавніх постів в мікроблозі Торі розповіла, що під час зйомок серіалу вже страждала від інтернет-булінгу. За словами Спеллінг, хейтери регулярно знущалися з її зовнішності, що на довгі роки породило в ній велику кількість комплексів.

Коли я почала зніматися в “Беверлі-Хіллз 90210”, мені було всього 16 років. У той період я була страшенно невпевненою в собі. Тоді інтернет-тролі (так, вони вже були в той час!) називали мене жабою і витрішкуватою. Було дуже складно перебувати під такою пильною увагою в роки формування себе як особистості. Багато років я благала візажистів на знімальному майданчику візуально зменшити мені очі. Я часто плакала у гримерці, коли цього зробити не вдавалося, – розповіла Спеллінг.

Торі зізналася, що після зйомок для обкладинки журналу Rolling Stone в 1997 році вона знову стала впевненою в собі. Тоді Спеллінг помітила, що саме її виразні очі зробили цей знімок особливим. Допомогли актрисі і слова батька, сказані їй ще в дитинстві: він завжди повторював доньці, що саме очі – дзеркало душі людини, і їх не варто приховувати за сонцезахисними окулярами.

Багато хто запитує, чому я часто показую на знімках тільки одну сторону свого обличчя, пишуть мені образливі речі через це. Але це мій вибір. Тому що колись в 16 років ця безневинна дівчина показала світу все своє обличчя – і була з’їдена заживо. Цей вибір щодо моєї зовнішності був зроблений за мене безликими і безіменними людьми. Кібертравля існувала вже тоді, а зараз вона стала ще гіршою, ніж будь-коли,
– поділилася Спеллінг.

Торі також звернулася до всіх фоловерів і порадила їм добре подумати перед тим, як залишати образливі коментарі щодо зовнішності під знімками в різних акаунтах. За словами актриси, біль від цих слів назавжди залишиться в пам’яті і суттєво відіб’ється на самооцінці. При цьому зірка додала, що зараз їй подобається, як виглядають її очі. Актриса переконана, що саме вони роблять її зовнішність унікальною, тому навіть намагається рідше носити сонцезахисні окуляри.

Читайте також: Єва Мендес заявила, що готова повернутися в кіно

Поділись


Новини партнерів