Єва Мендес заявила, що готова повернутися в кіно

Ось уже шість років Єва Мендес не з’являється в кіно. Після народження старшої доньки Есмеральди вона поставила кар’єру на паузу. Останньою роботою в фільмографії Мендес став режисерський дебют її коханого Раяна Гослінга “Як спіймати монстра”: картина вийшла в 2014 році. Після цього Єва встигла ще раз стати матір’ю і повністю присвятила себе вихованню дівчаток.

Однак в недавньому інтерв’ю для видання Sydney Morning Herald Мендес натякнула, що найближчим часом готова повернутися до роботи. 46-річна актриса зізналася, що була щаслива можливості всі ці шість років навіть не замислюватися про кар’єру і спостерігати за тим, як ростуть її доньки. Зараз шестирічна Есмеральда і чотирирічна Амада підросли, а Єва почала замислюватися про повернення до улюбленої справи.

Мені здається, мої амбіції нікуди не поділися, вони просто перекинулися на виховання дітей. Я аплодую жінкам, які можуть поєднувати роботу і турботу про малюків, але я не одна з них. На щастя, у мене є можливість не працювати, і я розумію, наскільки мені пощастило, що у мене взагалі є цей вибір. Я була щаслива всі ці шість років повністю присвячувати себе дітям. Але тепер, коли одній доньці виповнилося шість, а іншій чотири, починаю відчувати, що мої амбіції з приводу роботи повертаються, – розповіла Єва журналістам.

У розмові з журналістами Мендес також повідомила, як вони з 39-річним Раяном Гослінгом справляються з вихованням двох активних дочок. За словами актриси, їм з коханим іноді доводиться дуже непросто.

Іноді ми відчуваємо себе працівниками готелю, в якому дівчатка – це п’яні, агресивні і владні гості, які вимагають, щоб ми принесли їм їжу. Коли вони засинають, нам залишається тільки вмитися і обговорити те, як вони обійшлися з нами в цей день,
– з посмішкою розповіла Мендес.

Нагадаємо, що Раян Гослінг і Єва Мендес познайомилися в 2011 році на зйомках фільму “Місце під соснами”. У 2014 році у них народилася дочка Есмеральда, а ще через два роки на світ з’явилася дівчинка Амада. Раян і Єва нечасто пускають в своє особисте життя журналістів і вкрай рідко діляться якимись подробицями своїх стосунків. У ЗМІ кілька разів з’являлися чутки про їх таємне весілля, проте жодна з них так і не знайшла підтвердження.

Читайте також: Єва Мендес зізналася, що готова повернутися до Голлівуду заради ролі діснєєвської лиходійки

Поділись


Новини партнерів