Емма Робертс влаштувала вечірку на честь майбутньої дитини

Зовсім скоро 29-річна Емма Робертс і 36-річний Гаррет Хедлунд стануть батьками – вже відомо, що у пари народиться хлопчик. Відповідно до західної традиції влаштовувати святкову вечірку напередодні народження дитини, актриса в минулу суботу зібрала гостей у себе вдома в Лос-Анджелесі, щоб розділити з ними радість материнства.

За повідомленнями інсайдерів, серед гостей Емми і Гаррета були Крістен Стюарт зі своєю дівчиною Ділан Мейер, а також Каміла Морроне, про вагітність якої таблоїди активно писали минулого тижня (ці чутки в результаті не підтвердилися). Остання прийшла на самоті – її бойфренд Леонардо ДіКапріо компанію їй не склав.

Я так вдячна моїй родині і моєму малюку за те, що вони зробили мою вагітність такою чудової в настільки дикі часи. Я люблю вас, хлопці! – сказала Емма.

Святкування відбулося на відкритому повітрі на задньому дворі будинку зірки – актриса постаралася забезпечити безпеку для себе і гостей, щоб всі могли спілкуватися на відстані. Її сад був прикрашений звисаючими з дерев рожевими, білими і жовтими трояндами, а стіл – солодощами у вигляді печива, що сигналізує, що у неї народиться хлопчик.

Звичайно, як і на будь-якому подібному святі, не обійшлося без подарунків. Малюкові гості подарували один з найактуальніших нині в гардеробі аксесуарів – захисну маску, а також його перший наряд, а ось сама Робертс отримала букет троянд у вигляді вагіни.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Emma Roberts (@emmaroberts)

За словами інсайдерів, народження сина пара чекає з радісним хвилюванням. А Хедлунд взагалі не може дочекатися, коли він стане батьком.

Йому подобається, що він зараз знаходиться в радісному очікуванні чогось неймовірно хвилюючого. У Емми все добре. Вона вже приготувала все в дитячій кімнаті, – розповів інсайдер.

Гаррет Хедлунд і Емма Робертс разом вже близько півтора року. Ця дитина стане для пари першою.

Читайте також: Кейт Бекінсейл розповіла про особисту трагедію, яку вона пережила багато років тому

Поділись


Новини партнерів