Ольга Куриленко поділилась архівною світлиною з новонародженим сином

Ольга Куриленко показала новонародженого сина

“Дівчина Бонда” двічі була заміжня. Першим її обранцем став фотограф Седрік ван Моль, у шлюбі з яким вона отримала французьке громадянство. Потім актриса вийшла заміж за бізнесмена Деміана Габріелла, але цей союз тривав лише два роки. У 2015 році зірка народила сина від журналіста Макса Беніціо. Хлопчика назвали Олександр Марк Гораціо. Батьки малюка розлучилися, але підтримують відносини заради сина.

Ольга рідко показує спадкоємця, яким неймовірно пишається. Зірка “Облівіона” зізналася, що Олександр розмовляє на трьох мовах: англійській, французькій  і російській. Сама Куриленко знає не тільки ці мови, але ще й українську та іспанську.

На честь дня народження сина Ольга вирішила показати, яким він був в дитячому віці. Актриса виклала раритетне фото, на якому вона з ніжністю тримає на руках згорток з новонародженим малюком. Куриленко сяє від щастя, а її фігура здається такою стрункою, що важко повірити в те, що нещодавно вона народила дитину.

“З днем ​​народження мій найулюбленіший хлопчик у світі! Ти народився 5 років тому, і я люблю тебе все більше і більше з кожним днем”, – з ніжністю прокоментувала зворушливе фото Ольга. Шанувальники приєдналися до поздоровлень іменинника. “Вітаю!”, “З днем ​​народження!”, “Хай синочок росте здоровий і щасливий вам на радість!”, “Вітаю! Нехай буде здоровий і щасливий ваш хлопчик! Чистого і доброго дитинства”, “З днем ​​народження сина!” – написали фоловерів.

Читайте також: Ольга Куриленко похизувалася ідеальною фігурою в купальнику

Поділись


Новини партнерів