Брітні Спірс вразила фізичною формою та показала стійку на руках

38-річна Брітні Спірс показала вражаючий прийом. Співачка похизувалася прекрасною фізичною формою.

Виконавиця знаходиться під пильною увагою шанувальників на тлі судів з власним батьком, Джеймі Спірсом. Зірка домагається позбавлення його прав на опікунство, проте фанати вважають, що Брітні потребує допомоги: артистка давно не виходить у світ і робить дивні публікації.

Сьогодні мама двох синів заспокоїла передплатників. Спірс одягла рожевий топ без бретелей, який ледве тримався на її грудях, чорні короткі шорти і червоні кеди з білими шкарпетками. Поп-принцеса зібрала пишне волосся в хвіст для більшого комфорту.

Брітні вийшла на зелену галявину. Позаду співачки був мальовничий пейзаж. Зірка стала на руки. Вона тримала ноги рівно над собою. Брітні пройшла в такій позиції майже два метри, після чого граціозно повернулася у вихідне положення і розставила руки в сторони. «Бачити світ догори ногами набагато краще», – підписала ролик Спірс.

Шанувальники захопилися своєю улюбленицею. «Ми завжди любимо тебе, пам’ятай це», «Атлетична королева», «Брітні, я люблю тебе, хай йому грець! Ти приголомшлива!», «Фітнес-Спірс», «Ми всі будемо ходити так в 2021», «Струнка легенда», «Барбі-гімнастка», «Красуня!» – запевнили фоловери.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Читайте також: Кузина Брітні Спірс розповіла про її опікунство: Вона все життя замкнена в клітці

Поділись


Новини партнерів