Емілі Ратажковскі відверто розповіла про спробу згвалтування

29-річна Емілі Ратажковскі розповіла про шокуючий інцидент. На самому початку модельної кар’єри зірка зіткнулася з домаганнями американського фотографа Джонатана Ледера.

Емілі працювала з ним в 2012 році, коли брала участь у безкоштовній фотосесії для публікації в еротичному журналі. Між ними стався конфлікт, тоді Ледер опублікував знімки без згоди дівчини. Емілі була шокована, побачивши свої фото в його книзі.

Емілі Ратажковскі розповіла подробиці про ту злощасну фотосесію. Зйомки відбувалися в південно-східній частині штату Нью-Йорк. Агент Емілі домовився, що вона буде позувати в спідній білизні, а потім зробить кілька кадрів в стилі ню.

20-річна Емілі тільки починала свою кар’єру. Під час роботи вона випила трохи червоного вина, щоб бути більш розкутішою. Ближче до кінця фотосесії дівчина відчула себе нетверезою.

“Я замерзла і закуталась в ковдру. Джонатан сидів поруч зі мною. Його джинси торкалися моїх оголених ніг”, – згадала Емілі. Потім фотограф почав розпитувати її про хлопців. Емілі Ратажковскі довго розповідала про побачення і не помітила, як періодично зачіпала його ступню. «Я пам’ятаю чітко, як він сказав, що йому сподобалася “вся ця фішка з ногою”», – зізналася голлівудська актриса.

Модель зізналася, що на певний час відключилася. Вона прокинулася від неприємних відчуттів. “Пам’ятаю, як його пальці різко опинилися всередині мене. Він рухав ними так сильно і різко, по відчуттях здавалося, ніби це був мій перший раз. Було так боляче, що я інстинктивно вхопила його зап’ястя і різко висмикнула руку. Я мовчала. Він різко встав і рушив сходами нагору”, – цитує The Cut слова моделі.

Емілі Ратажковскі була шокована. Вона лягла спати в кімнаті з думками про те, що він може повернутися в будь-який момент.

Ледер відмовився коментувати ситуацію, назвав публікацію занадто несерйозною, щоб давати якусь відповідь. “Ви ж знаєте, про кого ми говоримо? Ця дівчина знімалася оголеною в Treats (Чоловічий журнал) та в кліпі Робіна Тіка. Ви дійсно хочете, щоб хтось повірив, що вона була жертвою?” – заявив фотограф.

Читайте також: Емілі Ратажковскі вперше змінила колір волосся

Поділись


Новини партнерів