Емілі Ратажковскі вперше змінила колір волосся

29-річна Емілі Емілі Ратажковскі наважилася на важливі зміни після зняття обмежень, введених через пандемію. Модель вперше пофарбувала волосся.

Інстадіва прославилася завдяки своїй любові до оголення: красуню частіше можна побачити роздягненою, ніж в одязі. Емілі давно знайшла свій стиль: довге пряме волосся і мінімум макіяжу. Якщо вона і дозволяла собі якісь експерименти, то вони були вкрай рідкісними і не радикальними.

Однак на цей раз моделі вдалося здивувати всіх: вона раптово стала блондинкою. Свій новий колір зірка презентувала в Instagram. “Блондинка!” – лаконічно написала Емілі.

Незважаючи на новий колір волосся, звички Емілі Ратажковскі залишилися колишніми. Для гарячих знімків вона позувала в чорному крихітному бікіні, яке ледь могло прикрити її принади.

Зірка стала Амбассадором бренду Kеrastase і їх лінії для знебарвленого волосся. “Я ніколи в житті не фарбувала волосся і не змінювала суттєво довжину”, – зазначила Емілі Ратажковскі. Вона розповіла, що щаслива в своєму новому образі. “Це найсмішніше, що коли-небудь траплялося з моїм зовнішнім виглядом”, – резюмувала актриса фільму “Красуня на всю голову”.

Поділись


Новини партнерів