Екс-солістка «ВІА Гри» похизувалася фігурою після схуднення

33-річна Санта Дімопулос досягла поставленої мети. Співачка удосконалила тіло – позбулася від зайвих кілограмів, набраних під час вагітності.

Колишня солістка популярної жіночої групи рік тому народила доньку Софію. Артистка в положенні стала важчою, але швидко повернулася в форму. Санта похизувалася досягнутим результатом. Вона постала в чорному бікіні, що підкреслило її точену фігуру.

Поп-зірка виклала знімки для порівняння. На одному з них вона позувала топлес. «Не думала, що коли-небудь виставлю це. До та після. На фото різниця в 7 місяців. Харчування, спорт, процедури по тілу. Строго, регулярно і дисципліновано. Розкажіть про свої секрети повернення в форму», – написала красуня. Молода мама доповнила фото хештегом: «немає нічого неможливого».

Санта

Дімопулос допомогли пострункішати тренування. Зараз інстадіва знімається в четвертому сезоні шоу «Танці з зірками». Партнером Санти став Макс Леонов. Вони разом виконали запальну самбу.

Шанувальники виконавиці назвали її найгарячішою учасницею реаліті. Фоловери також оцінили б’юті-перетворення своєї улюблениці. Жінки зажадали розкрити деталі процесу.

«Яка ви молодець!», «Можеш викласти додаткову історію? Їжа, вправи, радість життя. Ми тебе любимо», «Це м’язова пам’ять», «Ти найкрутіша в “Танцях”, фігура – вогонь!», «Дуже добре виглядаєш», «Вау, ти крута», «Нічого собі, мені б так», «Ох, нам би ваше прагнення і самодисципліну», «Розумниця, вразила!» – написали вони.

У світської левиці двоє дітей. Син Даніель з’явився на світ у 2008 році від шоумена Андрія Джеджули. Новим обранцем і батьком доньки став співвласник мережі спортивних клубів Ігор Кучеренко.

Читайте також: Екс «ВІА Гра» підігріла чутки про батька своєї дитини

Поділись


Новини партнерів