Періс Хілтон відверто розповіла про знущання колишніх чоловіків

39-річна світська левиця зробила шокуюче зізнання. Періс Хілтон розповіла, що неодноразово ставала жертвою токсичних відносин.

Спадкоємиці імперії Hilton дуже не щастило в особистому житті. За словами моделі, вона постійно зустрічала жорстоких чоловіків, від яких не могла піти. П’ять екс-коханих зірки піддавали її приниженням. Часом доходило до фізичного насильства.

«У мене було кілька токсичних відносин. Мене били і душили. Я мирилася з тим, з чим не мала. П’ять моїх романів були з хлопцями, які наді мною знущалися. Спочатку всі вони були хороші, а потім розкривали свою сутність», – розповіла Періс.

Рік Саломон був одним з найгірших бойфрендів Хілтон. Саме він поширив в Мережі скандальне секс-відео за участю зірки. Періс вважає, що якби не важкий досвід в школі-інтернаті, вона б ніколи не пов’язувала життя з подібними людьми.

«Навчання в Provo Canyon School вплинуло на мої стосунки з чоловіками. Я так звикла до принизливого відношення до себе під час перебування в школі-інтернаті, що думала, що подібна жорстокість – це нормально», – передає слова Хілтон People.

Зараз Періс щаслива в стосунках з 39-річним бізнесменом Картером Реумом. Модель відчуває себе в цілковитій безпеці поряд з ним. Хілтон називає цей роман по-справжньому добрим і щирим.

Читайте також: Періс Хілтон вирішила продати автопортрет за 50 тис. доларів

Поділись


Новини партнерів