Періс Хілтон вирішила продати автопортрет за 50 тис. доларів

Періс Хілтон – світська левиця, зірка реаліті-шоу, співачка, авторка beauty-продуктів, а тепер ще й художниця.

Під час карантину зірка не на жарт захопилася творчістю і зайнялася образотворчим мистецтвом. В інтерв’ю для Forbes Періс розповіла, що саме самоізоляція надихнула її на реалізацію дитячої мрії.

Так, 39-річна зірка створила автопортрет під назвою – I Dream of Paris. На картині Періс сидить навпочіпки в оточенні блискучих метеликів і інших милих створінь, а голову зірки прикрашає діамантова тіара. Відзначимо, що дану роботу дівчина виконала в стилі поп-арт.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Corey Helford Gallery (@coreyhelfordgallery)

Полотно світської левиці одразу ж виставили в галереї Corey Helford в Лос-Анджелесі. Але однією лише виставкою справа не обмежилася.

Картина зірки буде продана на благодійному аукціоні, а всі виручені кошти передадуть до фонду Starlight Children’s Foundation. Періс Хілтон проведе звану вечерю в своєму будинку для покупця, який купить її роботу за найвищу ціну – 50 тисяч доларів і більше.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Corey Helford Gallery (@coreyhelfordgallery)

Періс також зізналася, що творчість – невід’ємна частина її життя. Дівчина займалася мистецтвом з раннього дитинства і в кожному своєму будинку завжди облаштовувала цілу художню студію.

Поділись


Новини партнерів