Сальма Хайек вразила ідеальною фігурою в купальнику

54-річна Сальма Хайек майстерно ігнорує час. Голлівудська актриса наочно доводить, що вік над нею не владний.

Зірка фільму «Бандитки» сьогодні відзначає день народження. Кінодіва насолоджується сонцем і мальовничими пейзажами в Греції. У спеку Сальма не відмовляє собі в пікантному легкому вбранні, яке підкреслює всі переваги її фігури.

Виконавиця ролі Фріди в однойменній драмі приміряла чорний приталений купальник монокіні. Його бретелі з’єднувалися на шиї. Зону декольте прикрашав спокусливий виріз. Сальма зав’язала на стегна найтонше напівпрозоре парео, а на ноги одягла зручні сандалі, в яких можна без проблем гуляти по гористій місцевості.

Хайек підібрала аксесуари, що не порушують гармонію її образу. Кінозірка сховала волосся, заплетене в косу, під білим капелюхом з темною стрічкою. Актриса була в сонцезахисних окулярах, вона вибрала золоті сережки-кільця, стильні браслети. На її пальці красувалося кільце з великим сяючим каменем.

Сальма нанесла на губи рожеву помаду. Вона позувала на тлі пишної рослинності і моря. «Вгадай, кому виповнилося 54?» – підписала знімок Хайек. Артистка поділилася ще одним чесним кадром.

Сальма в купальнику

Зірка культового фільму «Від заходу до світанку» опублікувала Селфі, на якому відобразила своє обличчя крупним планом. Сальма використовувала мінімум косметики. Вона підкреслила очі, нафарбувати густі вії, на її щоках сяяв рум’янець. Кінодіва загадково спрямувала погляд вгору.

Шанувальники прийшли в захват від краси брюнетки. «У чому твій секрет?», «Ти така прекрасна! У мене пропадає дар мови коли бачу твоє обличчя», «Сальма Хайек зупинила час багато років тому», «Ти приголомшлива, як Всесвіт», «Мені 35, і це фото дає мені надію на краще обличчя в майбутньому», «Тобі в жодному разі не 54! Ти вічно молода!», «Найгарячіша жінка на планеті», «Ти – вогонь!», «Завжди сексуальна!» – написали фоловери.

Читайте також: Сальма Хайек оприлюднила світлини зі свого відпочику в Греції

Поділись


Новини партнерів