Сальма Хайек оприлюднила світлини зі свого відпочику в Греції

Зірка стежить за своїм харчуванням і практикує заняття йогою. Це дозволяє голлівудській супердіві мексиканського походження залишатися в чудовій формі. Сальма приміряла спокусливе чорне монокіні зі сміливим вирізом на грудях, скріпленим тонкими ремінцями. Купальник ледь вмістив пишні груди Хайек і підкреслив її струнке тіло.

Актриса зробила денний макіяж і розпустила кучеряве, злегка вологе волосся. Образ завершив лаконічний білий капелюх з контрастною стрічкою. З прикрас Сальма обрала тільки тонкий золотий ланцюжок з акуратним кулоном.

Шанувальники номінантки на «Оскар» прийшли в захват від її гарячого фото. Вони обсипали латиноамериканську зірку компліментами. «Ви справжня богиня», «Так виглядати розкішно. Тут безумовно не обійшлося без чаклунства», «Обережно, дуже гаряче», «Розкішна жінка», «Груди ледь помістилися», «Про мама, я ваш великий шанувальник, я вражений», «Сальма, дуже красива картинка», «Ух ти, хто ця гаряча молода нова модель?» – написали фоловери Хайек.

Зірка фільму «Бандитки» ось вже 13 років перебуває у відносинах з французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно. Роман пари був пристрасним і бурхливим. Сальма навіть розривала заручини. В результаті Піно все-таки відвів гарячу кохану під вінець у 2009 році. Спочатку вони скромно зареєстрували шлюб в мерії, а потім провели пишну церемонію одруження в старовинному оперному театрі Ла Феніче у Венеції. Подружжя виховує єдину і улюблену дочку Валентину Палому Піно. Дівчинці зараз 12 років. Зоряні батьки намагаються оберігати її від уваги громадськості.

Читайте також: Сальма Хайек похизувалася ідеальною фігурою біля басейну

Поділись


Новини партнерів