Сальма Хайек похизувалася ідеальною фігурою біля басейну

Зірка фільму «Фріда» насолоджується літом на подвір’ї власного особняка. Під час пандемії коронавірусу Сальма побоюється громадських пляжів і вважає за краще відпочивати біля власного басейну.

Хайек відобразила себе в «небезпечній» позі. Артистка розташувалася на сонці, а кучеряве волосся опустила в басейн. Звісившись над водою Сальма продемонструвала свій стильний купальник шоколадного відтінку. Фасон ліфа підкреслив красу її розкішних грудей.

Сальма

Дружина французького мільярдера Франсуа-Анрі Піно не побоялася показати себе без косметики і сонячних окулярів. Хайек пишається своєю природною привабливістю і нерідко ділиться з фанатами «чесними» Селфі.

Нове фото Сальми викликало фурор в Мережі. Шанувальники засипали актрису компліментами. «Така справжня і така красива», «Жінка-вогонь!», «Неймовірно чуттєва», «Ось це груди!», «Ні одна молода дівчина не зрівняється з Сальмою, незважаючи на те, що їй більше 50», «Русалка», «Побачивши це фото, я був так захоплений, що впустив телефон і розбив екран!», «Ідеальне тіло, сексуальні вигини!», «Розкажи нам секрет своєї вражаючої ​​фігури», – прокоментували користувачі Instagram.

До цього Хайек показала, як плаває на спині. Виконавицю однієї з головних ролей у фільмі «Від заходу до світанку» зняли у воді. Сальма зізналася, що купання допомагає їй розслабитися і відпустити негативні думки.

Читайте також: Сальма Хайек показала, як виглядає її мама

Поділись


Новини партнерів