Єва Лонгорія похизувалася результатами схуднення

Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» стала мамою два роки тому. З моменту народження сина Сантьяго вона активно займалася спортом і домоглася вражаючих результатів. Єва може похвалитися підтягнутим міцним тілом з плоским животом і пружними сідницями.

Але одними силовими тренуваннями Лонгорія не обходиться. Актриса стежить не тільки за фізичною, а й духовною складовою. Голлівудська зірка займається йогою, розвиваючи баланс і гнучкість. При чому робить вона це на природі.

Єва оприлюднила знімок, на якому постала на відокремленому пляжі з блакитною водою і скелями. Актриса була одягнена в рожевий купальник з асиметричним верхом. Вона стояла під променями сонця на правій нозі, а ліву високо підняла і тримала рукою. Для балансу Лонгорія витягнула праву руку.

Фоловери були захоплені естетичністю кадру і пластичністю зірки. «Виглядаєш неймовірно», «На це можна дивитися нескінченно», «Краще фото в купальнику, яке я коли-небудь бачив», «Як же красиво!», «Хочу роздрукувати і повісити на стіну для натхнення!», «Тут ідеальне все!» – написали користувачі.

Читайте також: Єва Лонгорія з чоловіком відзначили чотирирічну річницю весілля

Поділись


Новини партнерів