Кайлі Дженнер показала оголену спину у відвертій сукні

Наймолодша мільярдерка відпочиває на островах Теркс і Кайкос, розташованих в Атлантичному океані. Краса цих місць зачаровує. Інстадіва показала, як виглядає ранок, вийшовши на пустельний пляж. Світанок пофарбував хмари золотистим кольором, а бірюзова гладь води манила скупатися в океані.

З собою у відпустку молодша сестра Кім Кардаш’ян взяла ефектні наряди. Одним з таких – облягаючий комбінезон з оригінальним принтом. Він ідеально сів по фігурі Дженнер, підкресливши її вигини.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Модель зібрала волосся в кінський хвіст і зробила макіяж в нюдових тонах. Золоті сережки-хулахуп і браслет завершили look. «Карооке дівчисько», – лаконічно підписала Дженнер.

Кайлі повернулась до камери спиною, щоб показати особливості комбінезона. Задня його частина оголила тіло зірки практично до самих сідниць, а розрізи на стегні надали ще більшу пікантність образу.

Дженнер 2 Дженнер

Фоловери засипали інстадіву компліментами. Особливо спокусливий образ сподобався чоловікам. «Неможливо не закохатися», «Королева Кайлі», «Зухвала красуня! Гарячіше за тебе немає нікого», «Нереально сексуальна», «Ідеал жіночої краси!» – написали користувачі.

Кайлі вперше за довгий час показала себе без косметики. Зірка дала шанувальникам можливість побачити, як можна перетворити обличчя, не вдаючись до послуг пластичного хірурга. Дженнер зробила Селфі, де виглядала зовсім малою. Модель навіть не стала укладати волосся.

Потім інстадіва похвалилася чудесами перевтілення із засобами косметики. Наймолодша мільярдерка підкоригувала форму брів, зробивши їх ширшими і довшими, підкреслила очі тінями і стрілками, а також зменшила ніс технікою скульптування обличчя – цим навиком в сімействі Кардашьян-Дженнер володіють всі сестри.

Фінальним штрихом макіяжу стали рум’яна, які виділили вилиці, і помада. Незважаючи на нюдовий відтінок, губи Кайлі стали куди більш помітніші й візуально пухкіші.

Читайте також: 2-річна донька Кайлі Дженнер потрапила на обкладинку глянцю

Поділись


Новини партнерів