2-річна донька Кайлі Дженнер потрапила на обкладинку глянцю

2-річна донька Кайлі Дженнер потрапила на обкладинку глянцю

22-річна Кайлі Дженнер і її дворічна дочка Стормі Уебстер стали героїнями нового номеру чеського Vogue. Модна зйомка проходила в умовах самоізоляції.

Донька наймолодшої ​​мільярдерки в світі до двох років вже має своїх шанувальників, а за популярністю може позмагатися з багатьма дорослими. Стормі зачаровує громадськість чарівною усмішкою, стильним вбранням та модними зачісками.

Малятко має досвід в фешн-зйомках, тому спокійно позує перед камерою. Тільки на цей раз її і маму знімали через відеодзвінок в Zoom, поки вони були в самоізоляції в своєму особняку в Лос-Анджелесі. Кілька фото надала і сама зірка, яка робила Селфі.

Кайлі опублікувала оригінальну обкладинку номера, тематикою якого стали казки. Дженнер тримала на руках доньку, злегка притуливши її голову до своєї. Портрет мами і донечки був спеціально перевернутий так, що очко інстадіви потрапило у другу букву назви журналу. Кайлі зробила макіяж з акцентом на очі і губи, залишивши волосся розпущеним. А для Стормі вона зробила пучок. І у моделі, і у її доньки пронизливий погляд.

«Нова обкладинка з моєю маленькою. Знято вдома через мій айфон», – підписала знімок зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян».

Фоловери прийшли в захват від фото. Багато з них привітали Кайлі з такою знаменною подією в житті її доньки. Інші ж запропонували інстадіві віддати Стормі в модельний бізнес.

«Які ж ви красуні», «Приголомшлива обкладинка! Ви дві принцеси», «Стормі позує як доросла», «Це такий прорив! Вітаю вас!», «Стормі дуже фотогенічна», – написали користувачі.

Дженнер також поділилася випадковим фото, зробленими під час зйомки. Кадр вийшов неймовірно зворушливим. На ньому Стормі ніжно доторкнулася своєю маленькою ручкою лиця мами і витягла губки, щоб її поцілувати. Кайлі закрила очі і приготувалася до поцілунку.

Читайте також: “Жахливий приклад”: Кайлі Дженнер опинилася в центрі скандалу через найкращу подругу

«Я настільки люблю цю дитину, що вибухаю від почуттів… Іноді я дивлюся на неї і плачу, розуміючи, що вона більше ніколи не буде такою маленькою. Хто б міг подумати, що щось настільки крихітне може підкорити твоє серце», – написала молода мама.

Стормі – дочка Кайлі Дженнер і репера Жака Вебстера (Тревіс Скотт). Інстадіва розлучилася з музикантом, але вони підтримують теплі відносини і разом виховують дитину.

Поділись


Новини партнерів