Настя Каменських показала стрункі ніжки у яскравій міні-сукні

Настя Каменських показала стрункі ніжки у яскравій міні-сукні

Артистка відпочиває на курорті в Туреччині. Зірка нагадала про свій титул секс-бомби, оприлюднивши світлину в ультракороткій сукні. Засмагла Настя оголила ноги в рожевому міні з великою кількістю розрізів. Одяг, який обрала співачка не приховував бікіні в тон.

Каменських зібрала довге кучеряве волосся нагорі і закрила очі руками. Зірка з посмішкою позувала під пальмами поруч з гамаком. «Закрийте очі і пориньте в найтепліші спогади. І нехай вони поцілують вашу душу», – написала вона.

Настя

Інстадіва отримала схвальні відгуки фоловерів. Їх підкорила відвертість красуні. «Настя, ти стала такою стрункою», «Це провокація, тобі так пасує ця “дірява” сукня», «З такою фігурою я б гола по пляжу ходила», «Дуже ніжна і спокуслива», «Пікантно, трусики засвітила, а ліфа майже не видно!», «Гарна, помірно зухвала», «Вогонь, ці дірочки майже все відкрили», – висловилися фоловери.

Виконавиця також нагадала 39-річному Потапу (Олексію Потапенко), який залишився в Україні, про необхідність зберігати подружню вірність. Каменських оприлюднила романтичне фото. Репер ніжно цілував її в щічку, тримаючи за руку.

Потап і Настя

«Мій Льоша добрий і турботливий, з красивою душею, неймовірно талановитий і (хоч він не любить цього слова) геніальний! З ним завжди весело і смішно! З ним я завжди відчуваю себе як за кам’яною стіною», – запевнила Настя.

Читайте також: Настя Каменських показала струнку фігуру на відпочинку

Поділись


Новини партнерів