Настя Каменських показала ідеальну фігуру в купальнику

Настя поділилася захоплюючими моментами своїх канікул. Співачка оприлюднила світлину, на якій разом з чотирма дівчатами в купальках позує на тлі моря. Красуні стали боком і відставили ногу в сторону, продемонструвавши пружні сідниці і осині талії.

«Дівчата просто хочуть трохи сонця і відпочинку», – кокетливо відзначила Каменських. Потім красуні покрутили попами, похвалившись бездоганними фігурами.

Каменських на морі

Шанувальники дружини Потапа прийшли в захват від відвертої пози і сексуальності представниць прекрасної статі. «Ну що за красуні!», «Дівчатка, ви – супер!», «Ви прекрасні!», «Солодкі!», «Занадто багато красунь на квадратний метр!», «Сексуальні бомбочки!» – не втрималися від компліментів чоловіки.

Каменських показала себе вранці відразу після пробудження. Вона накинула на голе тіло махровий халат і замотала волосся рушником. Зоряна брюнетка позувала в номері готелю, сидячи в плетеному кріслі перед тарілкою з фруктами. Розріз на халаті оголив стрункі ноги знаменитості.

Настя зізналася, що ранок для неї – найважливіший час. Від нього залежить, яким буде весь день. «Спробуйте провести його в повній тиші, без гаджетів, а просто ви і ваші думки. Прислухайтеся до того, що думаєте, і уявіть, яким класним буде ваш день. І є велика ймовірність, що він саме таким і буде!» – порадила співачка.

Поділись


Новини партнерів