Дженніфер Лопес в міні-шортах похвалилася ідеальною фігурою

50-річна Дженніфер Лопес влаштувала велопрогулянку з нареченим, 44-річним Алексом Родрігесом, і компанією друзів. Співачка вибрала спокусливий ансамбль для цієї мети.

Джей Ло як ніхто інший знає ціну спортивному тілу. Співачка постійно працює над своєю фігурою в тренажерному залі, не дозволяючи собі жодних поблажок навіть у вихідні і свята. Зате поп-діва може похвалитися формами, яким заздрять дівчата всього світу.

Артистка знову довела свій статус суперзірки. Вона потрапила в об’єктиви папараці під час прогулянки в теплій компанії по Лос-Анджелесу. Дженніфер склала бездоганний образ для велотуру.

Спекотна красуня одягла сміливий топ Guess з відкритою спиною і глибоким декольте в дуеті з ультракороткими шортами зі світлого деніму. Волосся зірка зібрала в недбалий пучок, а з аксесуарів вибрала захисну маску і окуляри-авіатори.

Читайте також: Дженніфер Лопес продемонструвала ідеальний прес

Дженніфер і Алекс уклали вигідну угоду. Закохані розширили свої володіння: тепер у них є не тільки розкішні будинки в Маямі, Нью-Йорку і в Бель-Ейр. Зоряна пара придбала невеликий котедж в долині Сан-Фернандо в південній частині Каліфорнії. Три спальні, дві ванні кімнати і захоплюючий вид – тепер Джей Ло з нареченим можуть проводити сімейні вечори і в такому форматі.

Поділись


Новини партнерів