Дженніфер Лопес продемонструвала ідеальний прес

Дженніфер Лопес продемонструвала ідеальний прес

Хто точно може не переживати за кілограми, що додалися на вагах через режим самоізоляції, так це 50-річна Дженніфер Лопес. Судячи із зовнішнього вигляду зірки, на карантині вона не розслаблялася і продовжувала старанно тренуватися. Вчора зірку зняли на вулиці в Малібу, і вона в черговий раз вразила своїх шанувальників.

На публіці Джей Ло з’явилася в чорному спортивному комплекті і білих кросівках. Але в такому вигляді вона відправилася не в спортзал, як можна було б припустити. Разом зі своїм 44-річним нареченим Алексом Родрігесом вчорашній день зірка провела в пошуках будинку на літо.

Закохані хочуть орендувати особняк біля пляжу, де вони зможуть комфортно розміститися зі своїми дітьми: сином і донькою Лопес від шлюбу з Марком Ентоні і доньками Родрігеса від його колишньої дружини Синтії Скертіс. Місячна оренда такого будинку буде обходитися парі в 70 тисяч доларів.

Протягом останніх місяців співачка і колишній бейсболіст жили в Маямі разом з дітьми і лише недавно повернулися в Лос-Анджелес, де вже навіть встигли взяти участь в протестних акціях.

Читайте також:Даша Астаф’єва похизувалася стрункими ногами в короткій сукні

На це літо у закоханих були великі плани – вони збиралися одружитися, але церемонію довелося відкласти через пандемію коронавірусу. Як зізналася нещодавно Джей Ло, її серце через це було розбите, однак зараз найправильнішим рішенням, на її думку, буде набратися терпіння.

Ми просто повинні почекати і подивитися, що буде далі. Можливо, все буде краще. Я вірю, що так воно і буде, – сказала вона.

Поділись


Новини партнерів