Колишній чоловік Меган Фокс був помічений на побаченні з новою моделлю – другою за два тижні

Півтора місяці тому Браян Остін Грін і Меган Фокс оголосили про розлучення після 10 років шлюбу, і з тих пір обидвоє щосили будують нові відносини. Поки актриса зустрічається з музикантом Колсоном Бейкером (він же Machine Gun Kelly), у її колишнього чоловіка особисте життя протікає більш бурхливо.

Чоловіка кілька разів бачили в компанії моделі і колишньої дружини Дага Хатчисона Кортні Стодден. Але вчора зірку серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» помітили на одній з вулиць Лос-Анджелеса разом з іншою манекенницею Тіною Луїз. Репортери TMZ підловили їх на виході із закусочної Sugar Taco, яку заснувала Тіна, і змогли задати кілька питань, в тому числі про те, як йому живеться в якості холостяка. Але вони залишилися ні з чим – він тільки посміхнувся і сказав, що не буде про це говорити.

Його нова супутниця не поступається попередній в сексуальності: дівчина часто знімається у відвертих фотосесіях. Тіна народилася в Австралії, у великій родині з семи чоловік на фермі в невеликому містечку Кастлмейн, штат Вікторія. Вперше вона взяла участь у професійній фотосесії в 21 рік, і ці фото потрапили на обкладинку журналу MAXIM.

Тіна Луїз

Через п’ять років вона перемогла в конкурсі моделей бікіні у себе на батьківщині, а пізніше стала там найбільш затребуваною манекенницею. У 26 років Тіна переїхала в Лос-Анджелес і продовжила будувати кар’єру моделі. Зараз у неї майже 2,5 мільйона передплатників в Instagram, який повністю складається зі знімків еротичного змісту, і свій бізнес – кафе рослинної мексиканської кухні.

Поділись


Новини партнерів