Джастін Бібер подав до суду позов про наклеп на двох дівчат, які звинуватили його в сексуальному насильстві

Днями 26-річний відомий канадський співак Джастін Бібер виявився мимовільним учасником секс-скандалу: дві дівчини, чиї реальні імена не розголошуються, звинуватили його в сексуальному насильстві, виступивши із заявами в соцмережах. Музикант не тільки відповів на звинувачення однієї з них, а й вирішив судитися з ними. Повідомляється, що Бібер подав позов про наклеп на 20 мільйонів доларів.

За словами адвокатів співака, всі звинувачення проти нього у цій справі “фактично неможливі і спростовуються як незаперечними документальними доказами, так і власними зізнаннями окремих осіб”. Так, одна з дівчат стверджувала, що піддалася сексуальному насильству з боку співака в готелі Four Seasons 9 березня 2014 року, проте співак в ньому не зупинявся, що можуть підтвердити свідки і документальні докази.

Вона вигадала цю історію, тому що було публічно повідомлено, що Бібер обідав у ресторані Four Seasons 10 березня 2014 року, тому вона припустила, що Джастін зупинявся в готелі. Однак, незважаючи на те що він відвідав ресторан, він не зупинився в готелі Four Seasons,- кажуть його адвокати.

Бібер представив документи, що підтверджують, що в ті дні він ночував в іншому готелі разом зі своєю колишньою дівчиною Селеною Гомес.

Інша дівчина стверджувала, що співак згвалтував її 5 травня 2015 року в готелі Langham в Нью-Йорку. Але й ці звинувачення були спростовані адвокатами співака, що заявили, що ця дівчина – велика фанатка Бібера, яка “шалено хоче зустрітися з ним і відчайдушно хоче його уваги і слави”, а співак в той день був на афтепаті Met Gala, що може підтвердити багато свідків.

Читайте також: “Я був з Селеною”: Джастін Бібер спростував звинувачення в сексуальному насильстві

У позові, поданому адвокатами співака, також відзначається, що дівчата, ймовірно, діяли спільно, так як їх публікації в твіттері з’явилися приблизно в один час. Варто відзначити, що після публічної відповіді Бібера запис однієї з дівчат в твіттері був видалений.

Поділись


Новини партнерів