Племінниця Софії Ротару показала, як проводить медовий місяць

29-річна Соня Кей проводить медовий місяць в Карпатах. Компанію українській співачці склав новоспечений чоловік, 27-річний хокеїст Олег Петров.

Племінниця знаменитої естрадної співачки Софії Ротару на початку місяця вийшла заміж. Пара планувала відпочити в райському куточку нашої планети – на острові Балі. Плани зірвалися через пандемію коронавірусу і раптову смерть батька нареченої.

Соня і Олег вирішили усамітнитися на високогірному пляжі України, в комплексі VODA club. Пара проводить час біля узбережжя кришталевого Озера Молодості, насолоджуючись повітрям, просоченим ароматом хвої.

Кей поділилася цікавими моментами свого релаксу. Вона в ефектному чорному бікіні з задоволенням позувала з обранцем.

Молода артистка повеселилася в басейні, де поплавала на великий надувний качці. Чоловік також зняв красуню під водою. «Всі ми родом з дитинства. Душі не старіють, вони або народжуються старими, або залишаються юними назавжди», – написала Соня.

Фанати оцінили пікантні знімки своєї улюблениці. «Ви красені», «Дуже яскрава і щаслива пара», «Любові вам вічної», «Сексі-парочка», «Яка пристрасть!», «Круті! Збережіть свою любов на віки», – прокоментували передплатники.

Читайте також: Настя Каменських оприлюднила світлину без макіяжу

Закохані зіграли весілля в 5-зірковому київському готелі Fairmont Grand Hotel. Торжество пройшло в тісному колі найближчих людей, на весіллі було 14 гостей. Софія Ротару вшанувала молодят своєю присутністю, але не стала фотографуватися.

«Перед моїм весіллям пішов з життя мій батько. Ми мріяли, що він відведе мене до вівтаря і станцюємо танець батька і доньки. Але, на жаль, цього не сталося…

Поділись


Новини партнерів