Браян Остін Грін натякнув на розставання з дружиною Меган Фокс

Перші чутки про проблеми в шлюбі 34-річної Меган Фокс і 46-річного Браяна Остіна Гріна з’явилися ще близько місяця тому. Напередодні ж, в день народження актриси, її чоловік натякнув на їх розставання. Браян опублікував в інстаграмі пост, який складався з фото із зображенням метеликів і підписом, в якому багато шанувальників побачили прихований сенс.

Зрештою метеликам набридає сидіти на одній квітці, вони починають задихатися. Навколо них величезний світ, і вони хочуть випробувати його, – написав Браян.

Більшість інтернет-користувачів припустили, що метафоричне висловлювання Гріна говорить про розставання з Фокс. Багато також згадали, що зовсім недавно актриса була помічена в компанії 30-річного репера Колсона Бейкера, – за чутками, саме з ним, а не зі своїм чоловіком, Меган проводить карантин.

Ще в кінці квітня інсайдери повідомили, що Меган і Браян з недавнього часу живуть в різних будинках. З чуток, актриса вирішила залишитися в Калабасасі, в той час як її чоловік поїхав в Малібу. При цьому Фокс і Грін регулярно зустрічаються, щоб разом провести час з їх трьома синами. Трохи раніше папарацці також помітили, що Браян зняв з пальця обручку.

Нагадаємо, що Меган Фокс і Браян Остін Грін одружилися в 2010 році і в шлюбі виховують трьох синів: семирічного Ноа, шестирічного Боді і трирічного Джорні. Раніше сімейна пара вже переживала кризу в 2015 році. Тоді подружжя мали намір розлучитися, однак через кілька місяців забрали заяву про розірвання шлюбу, тому що дізналися, що Меган чекає третю дитину.

Поділись


Новини партнерів