“Бред щасливий”: донька Анджеліни Джолі захотіла називати Дженніфер Еністон мамою

Карантин під час пандемії коронавірусу обернувся справжнім кошмаром для 44-річної Анджеліни Джолі. Її донька Шайло всупереч заборонам зблизилася з 51-річною Дженніфер Еністон.

Анджеліна була категорично проти того, щоб колишня дружина Бреда Пітта бачила її дітей. Але актор порушив заборону, познайомивши Дженніфер з 13-річною Шайло. Дівчинка стала більше часу проводити з батьком під час епідемії, тому що з ним вона відчуває себе в безпеці.

Крім того, зоряній спадкоємиці припала до душі Еністон, з якою Бред частенько спілкується. Між дівчинкою і актрисою відразу склалися довірчі відносини. Пітту це дуже подобається.

«Бред щасливий, що Шайло і Джен подружилися. Вони постійно сміються і посміхаються. У них з’явився особливий зв’язок, який стає міцнішим», – розповів інсайдер.

Дівчинка настільки полюбила колишню дружину батька, що почала вважати її рідною людиною. Шайло запитала Бреда, чи може вона називати Дженніфер «матусею». Анджеліна ще не знає про це, але для неї вже стрес, що донька здружилася з Еністон, повідомляє Mirror.

Зірка “Друзів” не розголошує свій тісний зв’язок з донькою Пітта. Замість цього вона скаржиться передплатникам на те, що втомилася перебувати в самоізоляції. Актриса записала відео, де вона сидить і спостеррігає за барабаном пральної машини під трек Tyga з промовистою назвою “Bored In The House”.

Поділись


Новини партнерів