Марина Боржемська зворушливо привітала свого батька з днем народження

Марина Боржемська відома широкому загалу не тільки, як зоряний тренер реаліті-шоу «Зважені та щасливі», а й як любляча донька і мама двох дітей. На відміну від багатьох медійних персон Марина не вважає, що «щастя любить тишу», тому з радістю демонструє ідилію, яка панує в її родині.

Так, кілька хвилин тому фітнес-тренер оприлюднила серію фотографій, на яких відображені всі члени зоряного сімейства. Зокрема, діти (Олівія і Роберт) і батьки Марини.

Сімейні кадри телеведуча приурочила до дня народження свого батька.

«Татку, з Днем Народження! Сьогодні у тебе ювілей і цей день такий особливий для мене, що мені навіть складно передати словами, як сильно я тебе люблю і хочу, щоб ти був здоровий! Ти – мій дороговказ по житті: ніколи я не чула крику, розчарування або натяку на те, що ти відкрив комусь мої секрети, призначені тільки тобі. Ти виплекав в мені загострене почуття справедливості, доброти до оточуючих і безоплатну щедрість, про яку мовчать. Дякую тобі за те, що ви з мамою кілька років тому зустріли мене з дітками на порозі будинку, не зронивши ні слова, підтримали і досі допомагаєте і дбаєте. Татко, ти є прикладом не тільки для мене, але, і для Роберта з Олівією!», – підписала фото 40-річна зірка.

До привітань приєдналися і прихильники Марини: «Прочитала і розплакалася, так зворушливо», «Здоров’я всій вашій родині! Щастя, радості, всього самого найкращого!», « Дуже душевне привітання! З іменинником».

До слова, багато хто відзначив, що Олівія зовні дуже схожа на свого дідуся.

ДЖЕРЕЛОWomanEL
Поділись


Новини партнерів