Кім Кардаш’ян здивувала фанатів схожістю з Пенелопою Крус: рідкісне фото

39-річна Кім Кардаш’ян показала себе в юності. Шанувальники американської зірки реаліті порівняли її з 45-річною іспанською акторкою Пенелопою Крус.

Кім поділилася кадром з сімейного архіву. На знімку майбутня інстадіва позувала з мамою на шкільному випускному вечорі в 1996 році. Кардаш’ян на той момент виповнилося 16 років.

Любов Кім до вражаючих виходів проявилася вже в підлітковому віці. Для свята дівчина зробила яскравий макіяж – красу очей вона підкреслила за допомогою smoky eyes, а губи нафарбувала нюдовою помадою. Висока зачіска доповнила ефектний образ.

Кріс Дженнер постала в стильному і провокаційному аутфіты. Мама Кім одягла чорний піджак на бюстгальтер, а зону декольте прикрасила великим золотим кольє.

Шанувальники захопилися знімком Кардаш’ян. «Яка красуня!», «Ти і зараз дуже красива, але раніше ти володыла природною привабливістю», «У тебе були такі прекрасні бровки, Кім», – прокоментували користувачі Instagram.

Фанати також відзначили разючу схожість Кардаш’ян із зіркою фільмів «Бандитки», «Елегія» та «Розірвані обійми». «Я думав, що Кріс сфотографувалася з Пенелопою Крус, довелося придивитися до знімка двічі», – написав один з фоловерів. Ще кілька користувачів погодилися з ним.

Поділись


Новини партнерів