Різ Уізерспун выдсвяткувала 44-річчя в сімейному поході з чоловіком і дітьми

Вчора Різ Уізерспун відсвяткувала свій день народження – актрисі виповнилося 44 роки. З цієї нагоди зірка навіть вирішила перервати режим самоізоляції і разом з сім’єю відправилася на природу. Кілька годин тому іменинниця опублікувала в інстаграмі Селфі з сімейного походу – на знімку вона позує з 50-річним чоловіком Джимом Тотом, 20-річною донькою Авою і синами, 16-річним Диконом і семирічним Теннесі. Зірка зізналася, що це був один з найкращих днів народження в її житті.

Один з найкращих днів народження в моєму житті! Так багато глибокодумних, красивих і щирих послань від вас! Вірші, домашня їжа, чудовий виступ від мого друга і довга прогулянка на природі з сім’єю. Все це – подарунки від чистого серця! Спасибі всім вам за те, що змусили мене відчувати себе коханою. Я неймовірно щаслива жінка, – подякувала рідним, друзям і шанувальникам Уізерспун.

У коментарях Різ почали вітати з днем ​​народження її багато зіркових друзів. У їх числі були Рейчел Зоуі, Карлі Клосс, Галь Гадот, Ель Макферсон і багато інших.

З днем ​​народження, космічна богиня з неймовірною силою волі! сумую, – написала Макферсон.

З днем ​​народження, Різ! Цілую! Я твоя найбільша фанатка! – приєдналася Карлі Клосс.

З днем ​​народження, супержінка! – додала Рейчел Зоуі.

Окремий пост в честь дня народження Різ Уізерспун опублікувала в інстаграмі її колега по серіалу “Велика маленька брехня” (Big Little Lies) Зої Кравіц. Вона опублікувала добірку архівних знімків Різ, а в підписі до них зізналася їй у коханні:

З днем ​​народження, ікона моди! Страшно сильно тебе люблю!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

happy birthday you fashion icon. i love you a scary amount. @reesewitherspoon

Публикация от Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Поділись


Новини партнерів