Леді Гага вперше з’явилася на публіці з новим бойфрендом

Рік тому знаменита американська співачка Леді Гага розірвала заручини зі своїм бойфрендом Крістіанои Карино. Цілий рік серце зірки, якій приписували роман з Бредлі Купером і звинувачували в тому, що саме вона стала причиною розриву актора з Іриною Шейк, було вільним. Але, здається, зараз Леді Гага змінила свій статус з “самотня” на “у відносинах”.

Вчора зірку бачили в компанії її нового бойфренда – підприємця та інвестора Майкла Поланскі. 33-річна артистка і її новий коханий були в числі глядачів Суперкубка, який вчора пройшов в Маямі. Стадіон вони покидали разом, причому йшли в обнімку. А очевидці розповіли, що під час гри Леді Гага і її новий кавалер цілувалися на трибуні стадіону у всіх на очах.

Поланскі закінчив Гарвард і зараз є керівником інституту онкологічної імунології, створеного співзасновником Facebook Шоном Паркером. У суботу Поланскі підтримав свою кохану на шоу AT & T TV Super Saturday Night в Маямі. Він сидів разом з матір’ю співачки Синтією Джерманоттою.

Він дуже розумний і серйозний хлопець, який завжди був стриманим,

– розповів про Поланскі інсайдер.

Познайомилися зірка і підприємець, за словами інсайдерів, на заходах, які влаштовуються Шоном Паркером. Так, в грудні він відзначав день народження в своєму будинку і запросив туди і Леді Гагу, і Майла Поланскі.

Незабаром після цього, напередодні Нового року, співачку застукали за поцілунками з невідомим чоловіком, але тепер його особистість стала відома, та й сама Гага, здається, готова офіційно заявити про нові стосунки.

Поділись


Новини партнерів