Дженніфер Лопес разом з Алексом Родрігесом зустрілася з екс-чоловіком Марком Ентоні і його дівчиною

Вчора колишнє подружжя 50-річна Дженніфер Лопес і 51-річний Марк Ентоні об’єдналися для того, щоб підтримати своїх 11-річних дітей Макса й Емму на спортивному шкільному заході. Джен і Марк зустрілися в одному з парків Маямі, де і проходили дитячі змагання.

На спортивні старти Лопес і Ентоні прийшли разом зі своїми другими половинами: Джен – в супроводі 44-річного нареченого Алекса Родрігеса, а Марк – зі своєю 31-річною коханою Рафаеллою Модуньо.

На спортивному заході Дженніфер і Марк, які після розлучення залишилися в добрих стосунках, а також їхні кохані активно спілкувалися, багато жартували і разом підбадьорювали двійнят, які беруть участь в змаганнях.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес і Марк Ентоні довгий час товаришували, а зустрічатися почали після того, як співачка розлучилася з Беном Аффлеком. У 2004 році Лопес і Ентоні офіційно стали чоловіком і дружиною. Цікаво, що шлюб з попередньою дружиною Марк розірвав всього за тиждень до весілля з Джен.

У 2008-му Лопес і Ентоні стали батьками – на світ з’явилися їх син Макс і дочка Емма. У 2011 році пара оголосила про свій намір розлучитися. Основною причиною розриву Лопес і Ентоні назвали складний період в житті, під час якого у них з’явилося багато проблем і протиріч. У 2014-му пара офіційно оформила своє розлучення.

Джерело

Поділись


Новини партнерів