У ”Голосі країни-9” засвітився претендент на Євробачення від України

Поп-виконавець KHAYAT (Андрій Хаят), учасник Національного відбору на Євробачення-2019 засвітився у новому сезоні вокального шоу “Голос країни” на “1+1”.

Зауважимо, що 21-річний учасник програми став першим, кому вдалося обернути до себе всі чотири суддівські крісла: Потапа, MONATIK’а, Тіну Кароль і молдавського співака та композитора Дана Балана.

На сцені вокального проекту Хаят виконав українську народну пісню “В кінці греблі шумлять верби” у незвичайній манері. Номер учасника справив враження: захопленням поділилися і судді, і публіка.

Опинившись перед вибором свого майбутнього наставника, хлопець віддав перевагу Тіні Кароль і став першим учасником у її команді.

На початку січня стало відомо, що Андрій Хаят, представлений українцям під сценічним ім’ям KHAYAT, візьме участь у Національному відборі претендентів на участь у Євробаченні-2019, цього року головний пісенний конкурс Європи пройде в Ізраїлі.

Вихід молодого виконавця на сцену Нацвідбору стане ще одним знайомством із публікою, адже серед 16 заявлених конкурсантів про Андрія відомо найменше. У мережі нині доступні до прослуховування лише два його треки — “Девочка” та “Ясно”, які вийшли на лейблі Івана Дорна Masterskaya.

Судячи з усього, підкорювати аудиторію співак має намір фолковим вокалом у тандемі з сучасними електронними бітами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів