Кіра Найтлі розповіла про нервовий зрив і панічні атаки на початку кар’єри

Сьогодні Кіра Найтлі вважається однією з найбільш затребуваних актрис в професії з бездоганною репутацією. Але, як з’ясувалося з останнього інтерв’ю Найтлі, в 20-річному віці вона була готова перестати зніматися в кіно, а в 22 роки пережила серйозний нервовий зрив, через який їй довелося звернутися до психотерапевта.

Про свій важкий стан актриса розповіла журналістам сама під час запису підкасту для американського видання “The Hollywood Reporter”. В ході розмови, присвяченій майбутньому сезону нагород і плюсів і мінусів життя знаменитостей, вона згадала, під яким тиском перебувала сама, коли тільки прославилася.

“За фотографії знаменитих дівчат, які виходили з себе, тоді платили великі гроші. З одного боку, глядачі хотіли бачити тебе сексуальною, а з іншого – вони хотіли принизити, покарати тебе за твою успішність і привабливість. Якщо ти не оступалася, не скоювала помилки, вони робили все можливе, щоб довести тебе до цього стану …. Те, що всі хотіли, щоб я помилилася, було так очевидно, і мені так не хотілося, щоб це сталося… кожен вихід з дому ставав для мене справжнім викликом”, – згадала актриса.

Після того, як Кіра в 18 років знялася в першій частині франшизи “Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини”, її знімки дійсно заполонили інтернет, а після початку її роману з партнером по фільму “Гордість і упередження” Рупертом Френдом папараці і зовсім не давали їй проходу. До того моменту, як на екрани вийшов її новий хіт – фільм “Спокута”, вона була готова кинути зніматися в кіно. За словами Найтлі, вона не тільки вирішила звернутися до психотерапевта, але навіть вдалася до гіпнозу, щоб пережити вручення премії BAFTA в 2008 році.

“Мені довелося зробити це, щоб придушити панічну атаку. У 22 роки у мене стався нервовий зрив, так що я взяла один рік відпочинку від кіно і почала ходити до психотерапевта. Мені діагностували посттравматичний стресовий розлад. У якийсь момент мій терапевт сказав мені: “Дивно, звичайно до мене приходять люди, у яких присутні параноїдальні думки про те, що всі навколо переслідують їх, хоча насправді це не так. Ви перша людина, яка дійсно зіткнулася з подібним переслідуванням.”

Поділись


Новини партнерів