Українська знаменитість засвітилася на пишному сімейному святі Пугачової

Російська примадонна Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін з розмахом відзначили день народження дітей – доньки Лізи та сина Гаррі – закритою вечіркою в одному з ресторанів Рубльовки, в який завітали й інші зірки з дітьми.

Судячи з постів знаменитостей в Instagram, на пишній сімейній вечірці були присутні співак Микола Басков, шоумен Олександр Ревва з дочкою, співачка Жасмін і навіть українська поп-діва Світлана Лобода зі старшою донькою Євою.

Дітям Пугачової та Галкіна 18 вересня виповнилося 5 років, Гаррі й Ліза отримали в подарунок від батьків клітки з хом’яками і канарейками. Також зірки організували гучну вечірку з аніматорами та конкурсами в одному з ресторанів на Рубльовці.

В ході вечірки Микола Басков опублікував в особистих Instagram-сторіз коротке відео, на якому ніжно цілує Світлану Лободу. Сама ж українська виконавиця вже по завершенню вечірки опублікувала в Instagram ролик, на якому зняла епізод дитячих конкурсів. У коментарях до відео Лобода подякувала зірковій родині за запрошення.

“З Днем Народження, Гаррі й Ліза. Ми були щасливі розділити з Вами цей вечір. Єва спить без задніх ніг… Перед сном сказала: “Мамо, оце кайфове свято!” Солодкі дітки, нехай небо вас береже. Дякуємо за подаровані емоції”, – написала вона.

Джерело

Поділись


Новини партнерів